Op en Overslag

Op en OverslagOp onze locatie in Harlingen hebben wij de beschikking over een verwarmde bedrijfshal van 700 m2. Deze hal kunnen wij flexibel verhuren voor kortere of langere tijd.
Tevens zijn wij in het bezit van 10 en 20 m2 containers welke wij kunnen inzetten voor de opslag van inboedels en goederen die apart van elkaar moeten worden opgeslagen.

Voor diverse looptijden hebben wij een open opslaglocatie in de verhuur van zo`n 9000 m2
Voor de overslag van goederen en containers beschikken wij over diverse transportmiddelen om dit te realiseren. Ons cross-dock is voor de overslag van pallets, rolcontainers en andere goederen. Er is een koel- en vriescel aanwezig om tijdelijk goederen te parkeren en daarmee de juiste temperatuur te kunnen garanderen.Voor containers, zware materialen, machines etc. hebben wij diverse heftrucks waaronder een 7 en een 15 tons heftruck.

Voor uw projecten in de regio en op de eilanden Terschelling en Vlieland hebben wij de mogelijkheid om een kraantrekker in te zetten. Hiervoor hebben wij speciaal opgeleid personeel die voldoende kennis hebben om de goederen op de juiste manier te behandelen. Wij hebben verschillende soorten opleggers waaronder een tot 18 meter uitschuifbare oplegger, diverse semidiepladers en open opleggers zodat er altijd een oplossing kan worden gevonden voor uw vervoersprobleem.