Waddeneilanden

Waddeneilanden

De Vlas transport is dé vervoerder voor de Waddeneilanden. Al jaren. Door onze uitgekiende logistiek, betrokken medewerkers, uitgebalanceerd vervoersnetwerk, specifieke aandacht voor de Waddeneilanden & hun bewoners én eigen vestigingen op diverse eilanden sluiten alle facetten van de vervoersketen op elkaar aan.

Vervoer naar de Waddeneilanden
Voor de Waddeneilanden werken wij vanuit ons hoofdkantoor/distributiecentrum in Harlingen. Daar worden de goederen afgeleverd door de diverse partners, bevrachters, vervoerders en particulieren die goederen naar de Waddeneilanden vervoerd willen hebben. Wij kunnen het vervoer naar Harlingen uiteraard ook voor u verzorgen. Neem contact op!

Vanaf de Waddeneilanden
Op de Waddeneilanden hebben wij een prima vervoersdekking, 12 maanden per jaar. Afgestemd op de wensen van de bewoners en bedrijven op de Waddeneilanden. Van horeca tot winkels, van installatiebedrijven tot aannemers en van fietsverhuurder tot particulier.

De goederen worden óp het eiland, na een melding van u, door ons op het afleveradres afgehaald.
De melding doet u simpel, snel en efficiënt via het informatieformulier. Graag hierin vermelden welke goederen en wanneer deze afgehaald dienen te worden. Graag ook duidelijk aangeven wie de factuur mag ontvangen en mochten er dan nog onduidelijkheden zijn nemen wij contact met u op.

Contact

TVTAS-vervoerder
De Vlas Transport. De vervoerder van en naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Wij kennen de Waddeneilanden. Informeer naar de mogelijkheden!